PERSONAL TRAINING

Om doelen te bereiken is niet alleen effectiviteit belangenrijk maar ook efficientie. Hieronder lees je meer over de facetten die ik gebruik tijdens personal training om zo effectief en effecicient mogelijk te trainen.

 
 
Thijs - shoot 2  (8 of 21).jpg

Training

Dit is de kern van personal training. Er zal gestart worden met een body test. Hierbij wordt er gekeken naar mogelijk disbalansen tussen spiergroepen of fouten in het bewegingspatroon. Dit geeft een gedetailleerd overzicht van mogelijke blessure gevoelige delen van het lichaam en een indicatie met welke oefeningen het beste begonnen kan worden. Dit betekend sneller en veiliger resultaat. 

Tijdens de daarop volgende trainingen zal er worden gekeken naar techniek, de juiste intensiteit en zijn kwesties als voeding en lifestyle behandeld.

 
Thijs - shoot 2  (1 of 21).jpg

Online Programma

Er zal een online trainingprogramma worden gedeeld waarmee zowel de klant als trainer inzicht heeft in de oefeningen, gebruikte gewichten en aantal sets en herhalingen. Het voordeel hiervan is dat je, met of zonder trainer, altijd de juiste oefeningen met het juiste gewichte op de juiste manier doet. Ook dit draagt in het vervolg weer bij aan een effectieve en efficiente manier van trainen.

 
Thijs Haasnoot (22 of 23).jpg

Voeding en lifestyle

Voeding, trainen, stress, slaap. Deze zaken staan allemaal in verband met elkaar en het is daarom belangenrijk om deze allemaal onder de loep te nemen. Tijdens het trainen en de intake zullen deze onderwerpen dan ook vaak voorbij komen. Met meerdere certificaten binnen deze onderwerpen kan er op maat concreet advies worden geleverd.

 
Thijs Haasnoot (23 of 23).jpg

huidplooimetingen

Meten is weten. Dus ook daarom is er de mogelijkheid een huidplooimeter te gebruiken om een accurate schatting te maken van het vetpercentage. Dit is enorm belangenrijk om het resultaat bij te houden en te weten of je op het juiste pad bent.

 
32_de40e20baddcf616_1024box.jpg

Prijzen en locatie

10 rittenkaart, 60,-* p/training betaald in enkele of dubbele transactie
20 rittenkaart, 55,-* p/training betaald in enkele of dubbele transactie

*BTW inbegrepen

Alle trainingen vinden plaats te Vondelgym:

Vondelgym West
overtoom 143
1054 HG Amsterdam

Een lidmaatschap is vereist, je kunt je aanmelden via de website: www.vondelgym.nl.